Grattis Julia

Grattis Julia! Sa att jag skulle sjunga men dessvärre ar jag blivit dunderförkyld! Kan knappt prata och har tappat rösten helt under vissa stunder idag :S Jag hoppas du har en underbar födelsedag i alla fall! ;).


Återträffen

Några dagar så här in på sommarlovet har man hunnit med att bland annat träffat tjejerna från gamla klassen! Var hos Skogen och åt god middag hon hade gjort sen spelade vi något charad spel as kul! Sen bröt vi för efterrätt, chokladfondue med olika frukter. Åt de första jordgubbarna för i år och provade hör och häpna en bananbit!:O Smakade mest choklad och det gillar jag ju, annars vet jag inte vad jag tycker mer än att konsistensen är hemsk xD. Återupptog spelet och gick vidare till studsmattan efter ett tag. Shit va kallt det var, tappade känslen i fötterna snabbt men det var det värt. Snygga kort tror jag att vi lyckades få medxD. Kanske kommer ett smakprov lite senare. En lyckad kväll var det i alla fall och hag tror alla hade kul, så skönt för alla har sin plats och alla bidrar till att det blir så galet kul varje gång. Men nu har jag inte tid och berätta mer, men en update kommer senare på vad som händer och sker.

Ha det gött!

Dagen efter...

Tog en sovmorgon efter en lyckad grillfest hos Josse och sedan satte jag igång med att städa ur min gardrob. Vilket tog sin lilla tid, lyckades rensa ut en hel del faktiskt! Så nu är det fint även där, måste säga att jag känner mig lite stolt! Sådana tråkiga saker man bara skjuter upp i vanliga fall. Precis som mitt lilla bankbesök jag måste göra, men ändå inte gör. Tänkte att jag skulle ta en liten omväg efter Julia, ska hem till henne och lämna ett litet brev som hon ska ha i Tokyo om en stund. Sen fyller hon ju år när hon är borta med så det får givetvis bli en liten grattis hälsning med i brevet! Ska även hämta en karta över Athen som jag ska få låna av henne, kan vara bra och ha så att vi hittar när vi är där!


Sommarlov

Stressade som as till skolan idag för att upptäcka att några killar gick in i det klassrummet vi skulle ha...Oh nej tänkte jag som självklart var helt bombsäker på att det var där inne vi skulle vara...Men nej där satt  det självklart en helt annan klass ... Så kom jag på jag kan ringa!... men nej mobilen ligger kvar hemma. Hjärnan går på högvarv då jag kommer på att i veckonytt kanske det står något? Så jag står o kollar i det då jag hör en välbekant röst. YES! nårra från klassen. Frågar dem var vi ska vara och då börjar de skratta...Vem om inte jag har missat att vi skulle samlas klockan 9!
Jaha, pratade med lite folk så kunde ändå fördriva tiden och om man ser det positivt så har jag ju nu gott om sovmorgornar! Har ett helt sommarlov även om inte alla dagarna kommer börja med att sova in.

Idag kom jag även på att jag åker till grekland om 2 veckor!! Shit asså! Fixa boende i Athen ska göras på söndag och eventuellt boendet i naxos vår första ö vi ska till. Däremot har vi inte än fixat skjuts till flygplatsen i Köpenhamn och har jag allt jag behöver? Kanske behöver handla nått? Läge o flippa ur?!?! Men jag hoppas att allt löser sig! Det måste det helt enkelt göra baraxD

Men nu ska jag slappna av idag och vara glad över att skolan är slut för tillfället, inget mera plugg! Istället blir det att grilla med några kompisar! Hur härligt låter inte det, även om vädret inte är på topp så väger sällskapet upp det=)

Ha det kanon i sommar allihop!


Fanny med champanjen i högsta hugg;)

             
                         För hon har tagit studenten, för hon har tagit studenten
                         För hon har tagit stuudeenteen. Fy faan va hon é bra;)

Grattis till alla studenter!

Nu är det många som tagit studenten, så grattis till er alla! Var på studentfirande hos Fanny så jag missade alla man skulle velat säga grattis till och eventuellt ge en liten blomma här i gislaved, men så är det. Måste erkänna att jag är väldigt glad att det inte var jag i år, utan at det är ett år kvar (även om mamma tkr att man kan börja plera i tid?!xD), så att jag kanske kan hinna komma på vad jag vill göra efter gymnasiet. Lutar mot att plugga vidare till Mäklare, men hur? när? och var? Ja, som sagt det finns lite frågor som måste besvaras... om jag inte hinner ändra bana innan dess. Ett sabbatsår har jag med funderat på... Frågorna är många och ovissheten stor, så jag hoppas att man känner sig tryggare om ett år. Även om det nästan ändå måste skrämma skiten ur en... På så sätt är studenten tragisk och sen har man alla man kommer tappa kontakten med...Fast det positiva är att man slipper skolan? Börjar sommarlovet före oss, vilket måste vara skönt! Har visserligen bara en engelska inlämning kvar, sen är det bananskal som gäller som en viss smart fröken Svensson sa. Onsdag ska bli kul har inga lektioner då, så ska hitta på något roligt ett gäng då=)

Det var väl allt från mig för tillfället!

Ny layout!

Ny layout här på sidan! Tänkte att det kanske skulle kunna få mig att bli lite bättre på att uppdatera om det känns lite trevligare... Får se om det funkar.

RSS 2.0