Mat på LappDånalds

                

Tarfala

                         

Woho, på riktigt!

Nu har vi bokat, på riktigt! Den 26/6 tidigt på morgonen bär det av mot kastrup för att flyga till Aten och sedan vidare ut i ö-världen, mot det okända. Woho!! Shit vad pirrigt! Satt i princip och höll andan när vi bokade, tills Sarha puttade till migxD Tur var väl det för hälsan min. Släppte ut lite smått nervösa glädjetjut under promenaden vi tog efter bokningen. Det är inte förens nu som det känns som att det ska hända, på riktigt! Det blir några dagar vi är borta innan vi flyger hem igen den 14/7. Vad som händer mellan de datumen är inte ännu helt klart...men hur som helst så känns det bra!

Spread your wings and fly!

Grekland

Sitter på två madrasser ute på altanen och väntar på Sarha, solen värmer precis lagom nu. Dags att kolla över  vårt projektarbete lite. Vi ska flyga ner till Aten och sedan ta oss ner till övärlden och båtluffa mellan öarna Santorini, Ios och Naxos. Lite spänd över detta, hur kommer det bli? Och att fixa boende efterhand? Det är nog det jag oroar mig mest över... Brukar vilja ha allt planerat i förhand, men detta är lite mer än utmaning.
Fast det tycker jag nog hela resan är i sig själv med, två tjejer i grekland i ca 3 veckor. Mycket som kan klaffa men ännu mer som kan gå fel, men då är det bara hoppas det finns en annan lösning på problemet. Hur som helst kommer det nog bli ett minne för livet!

Simma innan skolan =)

Liten snabb resume av dagen innan jag slocknar tänkte jag ska komma upp här på bloggen. Masade mig upp ur sängen tidigt som attan, skickade iväg ett sms till julia så att jag inte cyklat till badet ionödan. Fick ett riktigt hurtigt svar tillbaka och tänkte o shit vad har jag gett mig in på. Det hörde jag att att pappa undrade i  telefonen också när han ringde för att väcka mor min, lite av en tradition när han är bortrest att han ringer o väcker resten av familjen (vi kmr inte upp annnars?xD)
Väl i bassängen var det hur skönt som helst, hade inga linser i iofs så såg först inte Matilda där. Så nårra längder blev det och bastu efteråt, hur mysigt som helst:P Så det blir och göra om, ska bara komma ihåg att det är torsdagar som gäller (sagt onsdag hela dagenxD) Ännu mer motion blev det sen mot kvällen då jag gick en runda med Matilda, hur härligt som helst. Sen vidare till styrketräningen fast då satt jag mest o pratade(A) Till mitt försvar har jag varit duktig ändå;)

Så för er som aldrig provat simma på morgornarna, prova!=)

Öppetider...

Började med matte idag trodde vi hade biologi först, snacka besvikelse! All energi bara rann ur mig, för man blir faktiskt piggare av att gå upp lite tidigare o gå en runda innan skolan:) Fast imorron blir det andra bullar, då drar jag till badet med julia på morgonen istället. Ja, vi är nog lite knäppa...men min fråga är varför i hela fridens namn har de stängt i simhallen på onsdagar?! Dumt påhitt tkr jag allt! När man väl ska dit och har packat. Så nu är det bestämt att vi ska mötas utanför vid halv 7 imorron, antar att det bara är och sätta alarm och sparka sig själv ur sängenxD


Första dagen

Idag har skolan börjat och i samband med det även mitt nya "nyttiga liv". Hur många gånger har jag inte sagt detta och gång på gång misslyckats. Fast denna gången ska jag lyckas! Eller i alla fall klara längre än mina kära vänner tror jag klarar! När de skulle säga hur länge de trodde jag skulle klara, tänkte jag shysst nu sätter de väl några timmar eller 3-4 dagar? Till min stora förvåning så sa Julia 3 veckor och Sofie 4:O Så nu är det upp tidigt på morgonarna för en liten runda och inget godis som gäller! Fast popcorn är tillåtet, hur hade jag annars klarat mig?!? Det svåraste kommer bli att sluta med chokladen, men det ska jag klara! Haha, känner hur jag sitter o peppar mig själv här, kan behövas iofs.
Nu kom mamma hem från jobbet, så ska upp o käka lite mat.

Äta bör man annars dör man!


14/4-2009

Nu var det galet länge sedan jag skrev något här, anledningen till detta är att jag inte känt mig inspirerad. Sen har jag börjat fundera på varför man egentligen har en blogg(?) Svaret på den frågan är nog väldigt olika från person till person, men jag kom fram till att jag skriver för min egen skull. Att bara kunna få ner mina tankar, ideér eller helt enkelt bara skriva om något så obetydelsefullt som min dag.

Tja, för mig och alla som bryr sig om mig så är den helt klart inte det, alltså obetydelsefull. För faktum är att det är klart att vi bryr oss. Fast vi bryr oss mer om vissa saker, vissa personer, de som betyder något för just oss, för mig.

Nu kanske ni tänker: Oj, hemskt vad "filosofisk" hon är, Aja hon har väl inte haft något annat för sig på lovet än att gå runt o grubbla... Haha, faktum är att det har varit riktigt hektiskt, men på ett bra sätt. Det har varit mestadels roliga saker som har hänt och jag har kunnat umgås med några underbara personer även om jag inte lyckats få tiden att räcka till alla. Är inte det tragiskt? Borde man inte ha tid och göra allt man vill? Träffa alla man känner för och träffa? Vi kan nog enas om att påskloven är alltför korta för och hinna allt, om man ens kan hinna allt? Nu när skolan börjat lär man ju inte få mer tid heller. Så jag har bestämt mig att göra det bästa av tiden jag har och försöka sluta klaga.

RSS 2.0